|
| Вицове | |
| | Автор | Съобщение |
---|
huffeN. Admin
Брой мнения : 85 Location : KazanLaK Registration date : 16.11.2008
| Заглавие: Вицове Нед Фев 01, 2009 12:30 pm | |
| Стига толкова мислене ... Треба и хумор да има Побликувайте само по един виц , моля Американски хипнотизатор пред голяма аудитория. Гледа към залата и казва: - Dance! Всички танцуват. - Cry! Всички плачат. - Laugh! Всички се смеят. Изведнъж случайно се спъва и казва: - Shit! ... и се наложило две седмици да мият залата. | |
| | | b-A-d-b-0-y The Biggest Pro
Брой мнения : 87 Age : 29 Registration date : 01.02.2009
| Заглавие: Re: Вицове Вто Фев 03, 2009 10:15 am | |
| В тъмна улица се разминават двама. - Господине, да сте виждал наоколо полицай? - пита единият. - Не, не съм - отговаря другият. - Добре тогава, сваляйте палтото и часовника! | |
| | | freakY_On3 The Biggest Pro
Брой мнения : 90 Age : 28 Registration date : 24.01.2009
| Заглавие: Re: Вицове Сря Фев 04, 2009 4:15 pm | |
| Учителка пита учениците, какви ще станат като порастнат. Петьо: Аз ще стана лекар. Гошко: Аз ще стана пожарникар. Марийка: Аз ще стана *****. Иванчо: Аз ще помогна на Марийка да стане *****. | |
| | | b-A-d-b-0-y The Biggest Pro
Брой мнения : 87 Age : 29 Registration date : 01.02.2009
| Заглавие: Re: Вицове Пон Фев 09, 2009 10:07 am | |
| много добри вицове слагайте още ... в този сайт трябва малко да има и вицове | |
| Заглавие: Re: Вицове Вто Фев 17, 2009 1:25 pm | |
| Към входа на приятеля си отива блондинка. На входа звъни на домофона. Приятелят й отговоря: - Да? - Вкъщи ли си? - Не! На вилата съм!!! - А кога ще се прибереш вкъщи? - Утре! - Добре, дотогава значи! | |
| | | KicK Member
Брой мнения : 11 Registration date : 18.02.2009
| Заглавие: Re: Вицове Нед Фев 22, 2009 9:39 am | |
| Мъж се прибирал вкъщи от работа, когато се сетил, че е забравил за рождения ден на малката си дъщеричка. Знаел, че обича кукли, затова се отбил в магазин за играчки и попитал продавачката дали имат кукли Барби. - Естествено - отвърнало момичето. - Имаме „Барби отива на фитнес" за деветнайсет долара деветдесет и пет цента, „Барби отива на бал" за деветнайсет долара деветдесет и пет цента, „Барби отива на пазар" за деветнайсет долара деветдесет и пет цента, „Барби оти ва на нощен клуб" за деветнайсет долара деветдесет и пет цента и „Разведената Барби" за двеста и петдесет долара. Мъжът се озадачил. - Защо всички други струват по деветнайсет долара деветдесет и пет цента, а „Разведената Барби" - двеста и петдесет? - Защото - пояснила продавачката, - разведената Барби върви с къщата на Кен, колата на Кен, яхтата на Кен и мебелите на Кен. | |
| | | Freshko Forum Maniak
Брой мнения : 28 Age : 31 Location : BlaGoevGraD Registration date : 14.01.2009
| Заглавие: / Нед Фев 22, 2009 10:41 pm | |
| Футбола от гледна точка на Фройд: Футболното поле е леглото; Топката - кръгъл фалически символ; Вратата - явен женски символ; Удар по вратата - мъжки оргазъм; Удар по вратата, спасен от вратаря - женски оргазъм; Гол - зачатие (порочно); Наказателен удар - планиран секс; Ъглов - планиран секс с извращения; Единадесетметров - планирано зачатие; Спасен от вратаря единадесетметров - многократен оргазъм; Стена - ненадеждно противозачатъчно средство; Засада - преждевременна еякулация; Наказателни дузпи - изкуствено оплождане; Арбитър - съзнателни, подсъзнателни и несъзнателни комплекси; Жълт картон - направление за кожно-венерическия диспансер; Червен картон - временна импотентност; Коментатор - говорещ импотент - воайор; Дузпа - либидо; Женски футбол - латентно псевдо-лесбийство; Треньор - жестокия личен психоаналитик; Световния шампионат - суингинг парти;
На полувремето треньорът: - Защо вкара гол на собствената си врата? - Тези врати толкова си приличат.
Първи учебен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката предсравя на децата новият им съученик Такиро Сузуки от Япония.
Часът започва, учителката пита:
- Сега ще видя колко познавате американската история! Кой е казал: “Свобода или смърт!”?
В класната стая е тихо и само Сузуки вдига ръка:
- Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 година
- Много добре, Сузуки! А кой е казал: “Държавата, това е народът и затова винаги ще съществува!”?
Сузуки става:
- Абрахам Линкълн, Вашингтон, 1863 година.
Учителката строго поглежда другите ученици и казва:
- Засрамете се! Сузуки е японец, а познава американската история по-добре от вас!
От задните чинове се чува тих глас:
- Пукнете посрани японци!
- Македонският премиер към министъра на финансите, приемане на бюджета, Скопие, 2004 година!
Дребничка възрастна госпожа влязла в Чейс Манхатън Банк и попитала дали може да си открие сметка. - Естествено - казал управителят. - Колко искате да вложите? - Три милиона долара - отвърнала възрастната госпожа. Управителят ахнал. - Това са много пари. По какъв начин ще ги преведете в сметка та си? - В брой. Нося ги в тази торба. Вижте сам, ако искате. Управителят надзърнал в найлоновата торба, в която имало няколко пачки новички зелени банкноти. Това било твърде необикновено и той решил да осведоми президента на банката, който надлежно поканил възрастната госпожа в кабинета си, за да се заеме лично с въпроса. Президентът бил самото очарование. Той наредил да донесат чай и бисквити за ценната нова клиентка на банката. - Ако може да попитам, откъде се сдобихте с тези пари? – полюбопитствал президентът. - От хазарт - отвърнала възрастната госпожа. Той се изненадал. - От какъв хазарт? - А, обзалагам се с хората за всевъзможни неща и обикновено печеля. Например залагам сто хиляди долара, че до утре на обяд ташаците ви ще станат квадратни. И приемам облог четири към едно. Имате ли да заложите двайсет и пет хиляди долара? Президентът почти онемял. - Не е морално да приема парите ви, защото се боя, че няма начин да спечелите този облог. - Е, щом не искате да приемете облога, започвам да се питам дали тази банка е подходяща за парите ми. Президентът в никакъв случай не искал да изгуби клиентката си. - Да не бързаме - казал той. - Добре, приемам облога ви, щом сте абсолютно сигурна. - Абсолютно - заявила дребничката възрастна госпожа. - И не се бойте за мен. Знам какво върша. До утре в дванайсет без петнайсет. Същата нощ президентът на банката се будил през час, за да проверява дали ташаците му са станали квадратни. Всичко в това отношение било наред. В дванайсет без петнайсет на другия ден дребничката възрастна госпожа дошла в банката заедно с адвоката си. - Адвокатът ми е тук като свидетел - пояснила тя, когато влезли в кабинета на президента. Точно в дванайсет президентът обявил, че печели облога, но дребничката възрастна госпожа поискала той да си събуе панталона, за да се увери. Банкерът се подчинил. Тя го опипала и заявила, че ташаците му не са квадратни. - Предполагам, че печелите облога - казала госпожата и му връчила стоте хиляди долара. В това време адвокатът започнал да си удря главата в стената. - Какво му става? - попитал президентът на банката. - Оставете го този нещастник - отвърнала дребничката възрастна госпожа. - Разбирате ли, обзаложих се с него на един милион долара, че до днес на обяд ще съм хванала президента на Чейс Манхатън Банк за ташаците!
В двореца на царя живял неговият млад и верен коняр. Той бил верен, но имал едно тайно и опасно желание - да полиже големите и сочни цици на царицата! Един ден не се сдържал и споделил с придворния лекар мъката си. Лекарят помислил, смилил се над човешката неволя и казал:
- Има начин да ти помогна, но в момента имам нужда от малко пари.Съгласен ли си?
- Колкото кажеш, само сбъдни мечтата ми - светнали очите на мераклията.
Още на следващия ден лекарят издебнал царицата, докато се къпе и насипал в сутиена й гъделичкаща пудра. Излязла царицата от банята, сложила сутиена на пищните си гърди и пудрата мигом подействала. Сърбят я циците... не се трае! Мигом отърчала при царя и му ревнала, а той... естествено ревнал да дойде лекаря. Минути по късно, лекарят замислено преглеждал царицата, почесал по брадичката и мъдро казал:
- Болестта е рядка, но лечима. Тук в двореца живее един коняр. Той трябва четири часа да ближе гърдите на царицата. Друг лек няма! Какво да направи царя? Повикал коняра при себе си и му обещал да го набучи на кол, ако някой узнае какво ще се случи. Сбъднал мечтата си младия коняр. След като приключило всичко, дошъл лекарят и помолил:
- Плати ми, нали обеща.
- Какво? Я си гледай работата, изнудвач такъв.
Лекарят въздъхнал, навел глава и си тръгнал. На следващият ден се чука на вратата на коняра. Отваря той, а насреща му лекаря:
- Здравей приятелю, има заповед веднага да се явиш в двореца. Познай кой го сърби кура!
Американците измислят супер сейф и организират конкурс с награден фонд от 1 000 000 долара за този, който го отвори. Пробват се крадци от цял свят, пускат най-добрите от затворите, но никой не може да го отвори. На последния ден пристига Бай Ганьо, влиза в стаята със сейфа и… На сутринта заглавие във вестника: “Българинът Бай Ганьо успя да отвори сейфа с неизвестния до сегa инструмент ‘тесла’ и с вълшебните думи ‘е те сеа ти е*ах мамата!’”.
Двама близнаци играели карти в корема на ***** си и едното бебе казало аз няма да играя.Другото попитало защо, а първото отговорило, че един гологлав чичко постоянно влиза и му вижда картите! | |
| Заглавие: Re: Вицове Вто Мар 03, 2009 6:43 pm | |
| В България отново настъпила криза. Всичко поскъпва, хората обедняват. В час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Пръв вдигнал ръка Тошко. Учителката: - Кажи Тошко, моето момче как вашето семейство ще се справи? Тошко: - Ами татко реши да отвинти всички крушки и да остави само една. като се местим в друга стая, местим и крушката и така ще икономисаме от ток. Петърчо и той вдигнал ръка. Учителката: - Кажи Петърчо, вие как ще се справите? Петърчо: - Ами тати реши да затапи всички чешми, и да остави само една, за миене за пиене за всичко. Така ще икономисаме от вода. Учителката: - Браво Петърчо. Иванчо а ти защо мълчиш? Я кажи вие как ще се справите? Иванчо: - Ами ние госпожо, решихме да продадем мама. Учителката: - Е как така бе Иванчо, ще продавате ***** ти?! Защо? Иванчо: - Ами аз не суча, тати не ебе, за какво да я храним. | |
| | | DeagLe*onLe*ZaykiK*
Брой мнения : 8 Registration date : 11.03.2009
| Заглавие: Re: Вицове Съб Мар 14, 2009 12:51 pm | |
| Две блондинки си виждат след 14-ти февруари: - Как изкара празника? - В леглото. - И много ли хора имаше? | |
| Заглавие: Re: Вицове Нед Мар 15, 2009 1:04 pm | |
| В лодка по средата на живописно езеро младеж се обяснява в любов на девойка. След това казва: - Аз, разбира се не обичам леснодостъпни особи, обаче ти все пак не забравяй, че сме взели лодката само за един час! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове | |
| |
| | | | Вицове | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |